top of page

ESTILO | SILES

2020 COMPACT COLLECTION modell

Estilo kanapéház | Siles ülőgarnitúra

20

COMPACT

COLLECTION

ESTILO

Számtalan megoldás létezik egy kanapé megalkotására, ezért most ötvöztük a legjobbakat, és megalkottuk új multifunkciós szériának. Idén áprilisban bemutatkozik az első 20-as COMPACT COLLECTION modell:   SILES

siles_yellow2_f.jpg

ESTILO

KOMPAKT MEGOLDÁS

 - NEW SERIES - 

siles.gif

A HR3550 habszivacs a puha és a kemény érzetet egyaránt nyújtja. A szivacs kiválasztása során mérlegeltük a SILES felhasználási lehetőségeit, és egyértelmivé vált, hogy kanapé funkcióként puhább, ágyként pedig - a kényelmes, nyugodt alvás miatt - a keményebb matrac a jó döntés.

Így született meg a SILES HR3550-es koncepciója.

SZÍNVARIÁCIÓK

 - BRONX CATALOG - 

BELSŐ SZERKEZET

 - LONG LIFE SYSTEM - 

Stainless-Steel-Square-Tube.jpg

Bátran adjuk nevünket és 10 év fémszerkezeti garanciánkat bútorainkhoz, hiszen tudjuk minden ülőgarnitúránkkal életre szóló kényelmet teremtünk. A fémmerevítéses modellekhez Olaszországból és Csehországból származó zártszelvényeket, precíziós, rozsdamentes acélszelvényeket használunk, melyek EN 10204 szabvány szerinti 2.2 szakértői műbizonylattal rendelkeznek.

siles_méret_ny.jpg
Siles_méretezett.jpg
estilo sofa siles 4.JPG

ESTILO | SILES

ESTILO

A nappali nélkülözhetetlen tartozéka egy kényelmes ESTILO kanapé. Számtalan esetben azonban szükség lehet egy franciaágyra is.

 

A SILES multifunkciós kanapé minden téren helyt áll. A kényelmes, nagy rugalmasságú szivacs alatt nem elasztikus hevederrel erősített, egységesen mozgó farugó rendszer került beépítésre. 

A belső szerkezet kialakítása komfortos pihenést biztosít ülőgarnitúraként és franciaágyként is.

siles_wg.jpg

ESTILO

No product

estilo sofa siles 1.JPG

ESTILO

IDŐTÁLLÓ KÉNYELEM

 - HR3550 FOAM - 

2162279.jpg

Az ülőgarnitúrák legfontosabb kényelmi összetevője a habszivacs. A habokat sűrűség, illetve hozzáadott tulajdonság alapján különböztetjük meg. SILES kanapénk az egyik legkomfortosabb habszivacs fajtát tudhatja magáénak, a köbméterenként 35 kg-os, nagy rugalmasságú VITA HR3550 

siles_yellow2_f.jpg

ESTILO | SILES

HAND MADE PREMIUM SOFA FROM HUNGARY

siles_nyitott_beige.jpg
estilo sofa siles 1.JPG
estilo sofa siles 2.JPG
siles_ash.jpg
estilo sofa siles 3.JPG

No product

bottom of page