top of page
Estilo bedding promo - estilo.hu.jpg
SLEEPER inv.png

A Sleeper egyedülálló alvási élményt kínál professzionális K+F csapának köszönhetően. Kényelmes ágyakat tervezzünk, gondosan megtervezett termékeinkkel, kollekcióinkkal és az egyedülálló szerkezettel. A Sleeper továbbra is egy egészségesebb jövőért dolgozik, amely szem előtt tartja a fenntartható fejlődést a természet és az emberiség jövöjéért.

Termékeinkkel a legmagasabb szintű minőségi szolgáltatást /alvásélményt/ kívánjuk nyújtani az ágy-, matrac- és egyéb  alvástermékek kategóriáiban.

A Sleeper számára az ügyfélélmény az első!

Vogue franciaágy - ESTILO.jpg

Komplex megoldásokkal, rejtett tárolórendszerekkel fokozzuk a hálószoba kényelmét. 

Gray Theme Bedroom

ESTILO

FRANCIAÁGYAK

SLEEPR LOGO1.png

Boxspring kivitel ágyneműtartóval

Szállodai szettek az Ön otthonában is!

Az új matrac vásárlása hatalmas döntés, és valószínűleg még évekig életünk meghatározó része lesz. Ez egy nehéz döntés is, mivel rengeteg lehetőség van.

 

A  Sleeper célja, hogy enyhítse a "kínt", amikor a legjobb matrac megtalálásáról van szó. Ezt úgy tettük meg, hogy számos különféle matracvásárlói útmutatót készítettünk, amelyek részletesen lefedik az egyes matractípusokat, az Ön személyes igényein alapján.

 

A most meghozott döntés javíthatja az alvását, és ezáltal az Ön életét is. Engedje meg, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában, és segítsünk Önt a pihentető alvásban.

Mattress

ESTILO

MATRACOK

SLEEPR LOGO1.png

Szállodai minőség

Többzónás ENERGY matracok a bizonyítottan jó alvásért

Speciális technológiával készült, súlyteszteken átesett, az egészséges alvásra felkészített, maximális kényelmet és tartósságot biztosító, teljesen ortopéd matrac. Teljesen ortopéd kétoldalas betéteinek köszönhetően élvezni fogja a nyári és téli preferenciák helyes használatának előnyeit.

bottom of page