top of page
Tavaszi.png
ESTILO Bútorház VIGO sarokkanapé.JPG

A NAPPALI

EGYEDI, KÉZZEL KÉSZÜLT REMEKMŰVEK

Minden új kanapé megalkotását hosszas tervezőmunka előzi meg, melynek során megtaláljuk az aktuális trendek legtökéletesebb modelljeit. Nehéz mindenki számára tökéletes formát alkotni, azonban az egyedi méretváltoztatásoknak és az ESTILO gyártási technológiájának köszönhetően mindig sikerül. 

Vásárlóink nem csak forma szerint választanak bútort, óriási fontossággal bír a kényelem. Ezért használunk N35-ös mindennapi alvásra alkalmas, hosszított élettartamú szivacsot, vagy nagy rugalmasságú HR formahabot.

Hogy melyik a jobb? Azt döntse el Ön bemutatótermünkben

ESTILO Bútorház TARRAGONA K ülőgarnitúra

EGYENES, ÁGYAZHATÓ KANAPÉ

KANAPÉK

Egyedi kialakításának köszönhetően számtalan méretben rendelhető kanapé. Osztásonként variálható méret és több mint száz kollekció közel ezer színe áll rendelkezésére.

ESTILO Bútorház TARRAGONA FX dizájn kana

SZÉLES FEKVŐFELÜLETŰ SAROKKANAPÉ

SAROKKANAPÉK

Egy oldalról nyitott állandó alvásra alkalmas ülőgarnitúra tetszőleges méretekben és közel ezer színvariációban. HR szivacsos ülőfelület a kényelemért és óriási ágyneműtartó a helytakarékosságért. 

DSC_7354.JPG

U-FORM GARNITÚRÁK

SAROKTÁMLÁS U-ALAKÚ ÜLŐGARNITÚRA

Hatalmasnak tűnő, mégis akár kisebb lakásra is méretezhető U-form ülőgarnitúra, mely impozáns eleme minden nappalinak. Egy kanapé, melynek minden része rendelhető rejtett tároló funkcióval.

bottom of page