top of page

SEGÍTÜNK

Modern Furnitures

Ön tudja mit, mi tudjuk hogyan...

Minden egyes vásárlónk igénye egy új kihívás számunkra, egy újabb lehetőség arra, hogy közösen megalkossuk a legtökéletesebb ülőgarnitúrát. Az Ön álmaihoz, elképzeléseihez, adunk kézzel fogható segítséget úgy, hogy üzletünkben a maximális felkészültséggel rendelkező kollégáink még a lehetetlent is megalkotják álmai otthonának megformálásához. Ha Ön tudja ülőgarnitúrájának méretét, akkor a bemutatótermünkben lévő végtelennek tűnő variációkból, értékesítő kollégák segítségével, valóra válik a forma, a szövet és a színvilág egyesülésével egy tökéletes ESTILO kanapé. Mi ezzel segítünk lakásból otthon teremteni. 

BLOG

A kanapé vásárlás nem egyszerű, de ebben tudunk segíteni. BLOG rovatunkban összeírtuk gondolatainkat, amik egyerűbbé tehetik az ideális kanapé kiválasztását. Mi az ESTILO-sok, úgy gondoljuk, hogy minden igényt ki tudunk elégíni, hoszen minden termékünk egyedileg méretezhető és közel ezer színvariációban érhető el. Ha Önt is érdekli, Mi hogyan választanánk kanapét, kattintson a tovább gombra. 

Bright Living Space

AZ ESTILO

Amit a legfontosabbnak tartunk az az, hogy évről évre újabb innovációkat vezessünk be, új bútorokat mutassunk vásárlóinknak. Büszkék vagyunk saját, formaterv oltalommal rendelkező termékeinkre, és arra hogy egyedi igényeket teljesítünk. Mindezt magyar cégként, magyarországi  gyártóként. 

NEW ESTILO LOGO.png

SZÁLLÍTÁS

A precizitás, megbízhatóság az ESTILO Bútorház alapértékeit képviselik. Éppen ezért szállítással és szakszerű összeszereléssel foglakozó kollégáink maximális hozzáértése garancia arra, hogy az Ön otthonába kiszállított és tökéletesen összeszerelt ESTILO ülőgarnitúra a maga teljes pompájában ragyogjon. Válassza az ESTILO nyújtotta precíz szerelési szolgáltatást a 10 év extra szerkezeti garancia érdekében. 

Forklift Delivery

VÁSÁRLÁS

Minden egyes vásárlónk igénye egy új kihívás számunkra, egy újabb lehetőség arra, hogy közösen megalkossuk a legtökéletesebb ülőgarnitúrát. Az Ön álmaihoz, elképzeléseihez, adunk kézzel fogható segítséget úgy, hogy üzletünkben a maximális felkészültséggel rendelkező kollégáink még a lehetetlent is megalkotják álmai otthonának megformálásához.

Fabric Detail

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az egyedi kanapé tervezés során rengeteg kérdés merül fel. Bemutatótermünkben mindenre választ adunk. Ha egy kicsit keresgélne az interneten szakítson időt gyakori kérdések rovatunkra. Bízzon bennünk, megéri! 

Ön tudja mit szeretne, mi tudjuk hogyan alkossuk meg.

?=!

TERVEZŐ

Az ESTILO kanapék változtatható méretei miatt a legjobb választás a legkisebb lakásba és a legnagyobb nappalikba. Mivel a nappali életünk színtere, az a hely ahol a legtöbb időt töltjük, a lakás központi, meghatározó része. Itt ül össze a család TV-t nézni, olvasni a fotelben vagy beszélgetni a barátokkal a kanapén. Az ESTILO Ülőgarnitúráknál fő szempont az egyediség, a praktika és a maximális kényelem az Ön igényeire hangolva. 

ESTILO Bútorház NEVADA HT kanapé méretek

BEMUTATÓTEREM

Ha Ön tudja ülőgarnitúrájának méretét, akkor a bemutatótermünkben lévő végtelennek tűnő variációkból, értékesítő kollégák segítségével, valóra válik a forma, a szövet és a színvilág egyesülésével egy tökéletes ESTILO kanapé. Mi ezzel segítünk lakásból otthon teremteni. 

Modern Interior Design
bottom of page