top of page

"ÉLETRE TERVEZETT" KÁRPITOK

Úgy hisszük, hogy minden kanapé élete a megfelelő bútorkárpit kiválasztásával kezdődik. Ezért minden ESTILO kanapét luxus minőségű bútorszövettel készítünk, melyek egyenesen Németországból és Portugáliából érkeznek. A VELLUTO kárpitok a legmodernebb gyártástechnológiának köszönhetően prémium tulajdonságokkal rendelkeznek, így biztosítva a kényelem, a biztonság és a luxus érzését minden élethelyzetben.

Bútorainkat kifejezetten az Ön egyedi igényeire szabva, kézzel készítjük, így a kárpitozás terén is több ezer szín- és anyagvariáció közül választhat. 

Engedje meg, hogy egy izgalmas utazás keretében bemutassuk Önnek bútorszöveteink színes világát.

Estilo Kanapéház | VELLUTO bútorszövetek

PRÉMIUM MINŐSÉG

522X522_51X51_bea1f3a1f4ede2f4f28ccdcf23

ÉGÉS KÉSLELTETETT

cigarettán és gyufán tesztelve /BS 5851 Part I; EN1021-1/

51X51_51X51_2ebe0b2d50b6070bfd01905f88c9

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

egyszerűen csak

vízzel (vegyszermentesen) tisztítható

51X51_51X51_45771133f6e4d4db4d64a819c500

MAGAS KARCÁLLÓSÁG

akár 100-szoros élettartam 

51X51_51X51_dd4b2de92efb482cb93ffe2e2a47

VÍZTASZÍTÓ

Liquid Block technológiával ellátva

FOLTÁLLÓ SZÖVETEK

Utazásunk első izgalmas állomása az ANTI-STAIN foltálló szövetek. Az ezzel a jelöléssel ellátott szövetek könnyen tisztíthatóak, egy speciális eljárással készült "shield protection" bevonatnak köszönhetően. A szennyeződések csupán egy mozdulat segítségével eltávolíthatóak, legyen az kávé-, ketchup- vagy narancslé folt. 

ESTILO Kanapéház | Velluto bútorszövet, foltálló szövetek

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ SZÖVETEK

Ezek a szövetek a speciális gyártási technológiának köszönhetően könnyedén tisztíthatóak. A foltok egy kis víz segítségével - erre utal az "Easy to Clean - only with water" -  gyorsan, maradéktalanul eltávolíthatóak. Minden család számára megnyugtató érzés ezzel a bútorszövettel ellátott ülőgarnitúra, hiszen a mindennapi használat során előforduló esetleges makacs szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak.

ESTILO Kanapéház | Velluto bútorszövet, vízzel tisztítható

KARCÁLLÓ SZÖVETEK

Az úgynevezett "High Scratch Resistance" textilbőr családba tartozó kárpitok felületét olyan speciális bevonattal látták el, hogy az ellenálljon karcolásnak, kopásnak. Az ESTILO ülőgarnitúrák ezen textilbőr tulajdonságok segítségével, még  nagyobb igénybevétel esetén is hosszú éveken át, ugyan abban a pompában ragyognak, mint újkorukban.

ESTILO Kanapéház | Velluto bútorszövet, karcolástűrő szövetek

TERMÉSZETES SZÖVETEK

A Pamut nem gyűrődik és nem megy össze. A gyűrődésgátló technológia segítségével a pamutszálak méretükhöz képest sokkal erősebb tartást nyernek, és rugalmasabbá válnak. A "Eco Friendly" összetevőket a maximális megbízhatóság érdekében PES felhasználásával keverték, hogy ellenálljon a fizikai- és kémiai behatásokkal szemben (mosószer, UV sugárzás és dörzsölés)

ESTILO Kanapéház | Velluto bútorszövet, természetes szövetek

VÍZTASZÍTÓ SZÖVETEK

A "Hydro Care" szövetcsaládot olyan tulajdonsággal ruházták fel, melynek következtében a szövet nem engedi felszívódni a szennyeződéseket, és mégis légáteresztő. Könnyen tisztítható, ezáltal a nem teljesen folyékony halmazállapotú makacsa szennyeződések sem jelentenek problémát, mint például a ketchup vagy a tejföl.

ESTILO Kanapéház | Velluto bútorszövet, víztaszító szövetek

SPECIÁLIS SZÖVETEK

A természetes összetevőket a maximális megbízhatóság érdekében egy vékony de rendkívül strapabíró PES réteggel vonták be, ez képez hatásos védelmet a valódi bőrön a fizikai- és kémiai behatásokkal szemben (mosószer, UV sugárzás és dörzsölés). Az így megalkotott bőr, rugalmasabb, nem repedezik, nem porlad.

ESTILO Kanapéház | Velluto bútorszövet, speciális szövetek
bottom of page