top of page
BFweek estilo.hu.png

ÜZLETNYITÁS:

SAROKKANAPÉK

ESTILO_Bútorház_NEVADA_HT_egyedi_kanapé.

SAROKKANAPÉK

HAMAROSAN

HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL

2021 NOVEMBER 25 - 30

 - NEW SERIES - 

siles.gif

A HR3550 habszivacs a puha és a kemény érzetet egyaránt nyújtja. A szivacs kiválasztása során mérlegeltük a SILES felhasználási lehetőségeit, és egyértelmivé vált, hogy kanapé funkcióként puhább, ágyként pedig - a kényelmes, nyugodt alvás miatt - a keményebb matrac a jó döntés.

Így született meg a SILES R3550-es koncepciója.

HAND MADE PREMIUM SOFA FROM HUNGARY

SZÍNVARIÁCIÓK

ESTILO | BLACK FRIDAY

 - VÁLOGASSON KEDVÉRE ÜZLETÜNKBEN KÖZEL 1500 SZÍNVARIÁCIÓBÓL - 

Stainless-Steel-Square-Tube.jpg

Bátran adjuk nevünket és 10 év fémszerkezeti garanciánkat bútorainkhoz, hiszen tudjuk minden ülőgarnitúránkkal életre szóló kényelmet teremtünk. A fémmerevítéses modellekhez Olaszországból és Csehországból származó zártszelvényeket, precíziós, rozsdamentes acélszelvényeket használunk, melyek EN 10204 szabvány szerinti 2.2 szakértői műbizonylattal rendelkeznek.

BELSŐ SZERKEZET

 - MERT SZÁMÍT A BELSŐ - 

A nappali nélkülözhetetlen tartozéka egy kényelmes ESTILO kanapé.

2162279.jpg

IDŐTÁLLÓ KÉNYELEM

 - R3550 FOAM - 

Az ülőgarnitúrák legfontosabb kényelmi összetevője a habszivacs. A habokat sűrűség, illetve hozzáadott tulajdonság alapján különböztetjük meg. Kanapénk az egyik legkomfortosabb habszivacs fajtát tudhatják magukénak, a köbméterenként 35 kg-os, nagy rugalmasságú R3550.

estilo sofa siles 2.JPG

MIÉRT ESTILO KANAPÉT!?

Tárolás

Az ülőgarnitúrába szerelhető rejtett ágyneműtartós kialakítás lehetővé teszi a kényelmes pakolást, tárolást. Így garantáljuk, hogy az Ön otthonába a lehető legélhetőbb és legpraktikusabb ESTILO kanapé kerüljön.

 

Alvás

Ággyá alakítható mechanikus rendszerének köszönhetően, óriási fekvőfelülettel rendelkezik, így 2 személy számára is elegendő helyet biztosít a kényelmes és nyugtató alváshoz.

 

Kényelem

Az ESTILO ülőgarnitúrák pihentető kényelmét az ülőfelületek precízen, minden igényt kielégítően megtervezett rendszerében kell keresni. Legyen az kemény, vagy lágyabb, süppedősebb érzést nyújtó ülőfelület.

Az így létrejött, az ESTILO által felépített rendszer lehetővé teszi, hogy az összes kanapéban alapból komfortrugósra tervezett egységre egyedileg, az Ön igénye szerint kérhető nagy rugalmasságú HR hideghab vagy N35 minősítésű, állandó alvásra alkalmas formahab. Az ESTILO ülőgarnitúra hosszú éveken keresztül biztosítja Ön és Családja kényelmét.

 

Szín

Szín és szövetválasztékunk végtelen variációjának köszönhetően az Ön egyedisége a legapróbb részletekig megjelenik álmai luxuskanapéján.

 

Méret

Az egyedi gyártási rendszerünknek köszönhetően az ESTILO kanapéinkat az Ön személyes elképzelésére, nappalijának stílusára és méretére alakítjuk, így teremtjük meg otthonában az eleganciát és a tökéletes harmóniát.

 

Élettartam

Az ESTILO kanapék prémium minőségű anyagok felhasználásával és elismert szakmai tapasztalattal rendelkező kárpitosmestereink odaadó munkájával készült exkluzív magyar termékek. Az ESTILO ülőgarnitúra hosszú éveken keresztül biztosítja Ön és Családja kényelmét, az egy év teljes körű és a 10 év szerkezeti garanciának köszönhetően.

siles.gif

ESTILO BLACK FRIDAY

estilo bp showroom.jpg

ADJA LE RENDELÉSÉT  WEBSHOPUNKBAN, BÁRMILYEN MÓDON

 - MUNKATÁRUNK FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT - 

TERMÉKEINK ÉLŐBEN MEGTEKINTHETŐK:

estilo bp showroom.jpg

KIZÁRÓLAG ÜZLETÜNKBEN

 - AZONNAL ELVIHETŐ TERMÉKEK - 

BUDAPEST

SZERÉMI ÚT 46.

1117

BLACK FRIDAY

EGYENES KANAPÉK

ESTILO Bútorház PAMPLONA K dizájn kanapé

EGYENES KANAPÉK

HAMAROSAN

HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL

ESTILO_Kanapéház_Pamplona_u-alakú_egyedi

EGYEDI MÉRETEK?

 - AZONNALI, INGYENES ÁRAJÁNLAT -

 

ÜZLETÜNKBEN 

VÁLTOZATLAN GYÁRTÁSI IDŐVEL

TERMÉKKÍNÁLATUNK

Upholstery%20Tools_edited.jpg

KÉZZEL KÉSZÜLT

 - EGYEDI ÜLŐGARNITÚRÁK -

MAGYARORSZÁGON GYÁRTVA

ÜLŐGARNITÚRÁK

Merida.JPG

ÜLŐGARNITÚRÁK

HAMAROSAN

HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL

BLACK FRIDAY | NYITVA TARTÁS

NOVEMBER 26. /PÉNTEK/  -  10:00 - 19:00

NOVEMBER 27. /SZOMBAT/  -  10:00 - 19:00

NOVEMBER 28. /VASÁRNAP/  -  10:00 - 19:00

KIEGÉSZÍTŐK

Toledo fotel estilo.JPG

KIEGÉSZÍTŐK

HAMAROSAN

HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

 - SAJÁT ÉRTÉKESÍTÉS - SAJÁT GYÁRTÁS - SAJÁT SZÁLLÍTÁS -

ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁSSAL

 - SZÁLLÍTÁS + SZERELÉS -

KISZÁLLÍTÁSI DÍJUNK TARTALMAZZA AZ ÖSSZESZERELÉS DÍJÁT IS!

White Van
NEW ESTILO LOGO.png

A BLACK WEEK akció 2021 november 26-tól 30-ig, vagy visszavonásig érvényes, és új, gyártandó termékre érvényes. kérje üzletünkben. Kedvezményes készleten lévő vagy bemutatótermi bútoraink listáját l Az akció weboldalunkon csak tájékoztató jellegű, kedvezményünket üzletünkben érheti el. Webes rendelés esetén munkatársaink felveszik önnel a kapcsoltat a rendelés pontosítása részletezése érdekében. Részletes tájékoztatást (árakat és méreteket) üzletünkben kaphat. 

bottom of page