top of page
pLAYMATIC LOGÓ.jpg
pLAYMATIC LOGÓ.png

Modern vagy színes? Hagyományos vagy Hi-tech? A Playmatic gyermekbútorok hatalmas választékában a csecsemő bútoroktól az ifjúsági bútorokig kínál. Bölcsők, ringatók, komplex emeletes ágyak hatalmas gyűjteményével várjuk vásárlóinkat.

Kéken, zöldön, sárgán át a liláig. Hagyja, hogy gyermeke jól érezze magát, és válassza ki kedvenc színű és stílusú bölcsőit, gyerekszoba szettjeit és emeletes ágyait. Ha egy szín nem elég, válaszzon multicolour szettet.

Rose.jpg

Komplex megoldások, ringatós bölcsők és stílusos tárolórendszerek

Swing bölcső.jpg

ESTILO

GYERMEKÁGYAK

pLAYMATIC LOGÓ.png

RINGATÓS BÖLCSŐK TÁROLÓKKAL

Komplex kényelmi megoldások.

CSODÁLATOSSÁ TESSZÜK

 

Még Te sem tudod, hogyan rendezd be gyermeked szobáját? Itt találsz ötletet bőven! Webshopunkban nemcsak kényelmes és stílusos ágyak találhatók, hanem tárólórendszerek, ringatók, komódok, éjjeli szekrények és gardróbszekrények. Termékeinket kivétel nélkül egyszerűen megvásárolhatja és ígérjük, hogy az összeszerelése is ilyen egyerű lesz.

 

Mi a Playmatic-nél tovább gondolotuk a dolgokat. Manapság a gyermekbútorok rendkívül ízlésesek, számos színben és minden bizonyára szülőknek tetsző dizájnban elérhető.

De jogosan fogalmazódhat meg bennünk a kérdés.

 

"Vajon a babának megfelelő biztosnságot és kényelmet nyűjt?".

 

Mi úgy véljük a gyermekeink számára a kényelmes, pihentető alvás nélkülözhetetlen. Speciális matracokkal, stabil ringatórendszerekkel tettük tökéletessé bölcsőinket. A bölcsőkhöz tartozó tárolórendszerek, szekrények pedig biztosítják a szülők számára, hogy minden kéznél legyen.

Luxury emeleteságy bic.jpg

ESTILO

MULTIFUNKCIÓS SZETTEK

pLAYMATIC LOGÓ.png
Luxury emeleteságy bic külön.jpg

NE KÖSSÖN KOMPROMISSZUMOT

Emeletes ágy vagy két ifjúsági ágy.

Speciális technológiával készült, súlyteszteken átesett, az egészséges alvásra felkészített, maximális kényelmet és tartósságot biztosító matracok.

bottom of page