top of page

Álmaim otthona és a valóság - motiváció és megvalósítás

Frissítve: 2019. febr. 25.

Ugye te is elképzelted már álmaid otthonát?! Mindegy hogy meglévő vagy újonnan épülő otthonról van szó, a harmónia ami befolyásolja közérzetünk. Ha igényesen berendezzük, jól érezzük magunkat, és azt tudjuk mondani: igen, megérte.


Aki vásárolt már lakást vagy épített otthon, esetleg felújított, azok tudják, hogy nem minden úgy sikerül ahogy elterveztük. Nincs az a csempe, drágább lett a parketta, elveszett a falfesték színkódja. Akkor problémának éljük meg, azonban nem az! Újabb értelmet ad hogy kiélhessük kreativitásunk.


Ha építésbe vagy felújításba fogunk, a munkának ugyanolyan részesei leszünk mint a mesterember aki ezt kivitelezi. Miért? Mert mi határozzuk meg a formát, az anyagot, a minőséget, és a színt. Csak mellékesen jelezném meg, hogy vannak természetesen kulcsrakész házak is új otthon vásárlása esetén. Itt általában az "ez van" kategória érvényesül.

Ha nem is az ESTILO-t választod álmaid otthonának megtervezéséhez, mi azért adunk pár tippet.

Az első lépések

Ne csak arra gondoljuk mit szeretnénk most, hanem arra is mire lesz a későbbiekben szükségünk. Bizonyos dolgok kialakítása nagyon is megtérül! Az internet csodás dolog, érdemes tehát egy kis időt rászánni, hogy körbenézzünk. Ha nincs elképzelésünk keressünk fel oldalakat vagy a közösségi média bármely "márkáját", lépjünk be Facebook csoportokba vagy regisztráljuk az Instagramra és a Pinterestre. Csodát fogsz látni!

Figyeljünk a részletekre

Minden apróság jelentőséggel bír, mert így lesz az egész kerek. Bármilyen árnyalatot is választunk, használjuk élénk vagy pasztell színeket, tegyük kontrasztossá a tereket. Válasszunk olyan alapanyagokat amik minőséget sugallnak és tegyünk életet a térbe növényekkel.


Vásárlóink azért választottak minket, mert pontosan olyan színű, méretű és formájú ülőgarnitúrára volt szükségük, mint amilyet maguknak elképzeltek. Nem olyanra amit valaki Németországban vagy Olaszországban a reggeli kávé mellett kigondolt, és futószalagon ezresével legyártatott.

Egyedire, mint a saját otthonuk.

130 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page